Thjesht hidhni këtu

MP3 Player

Luaj skedarët tuaj Audio dhe VideoSi të përdorni lexuesin MP3

  1. Për të luajtur skedarët tuaj MP3, tërhiqni dhe lëshoni ose klikoni në zonën tonë të zgjedhur për të luajtur skedarët tuaj

  2. Skedarët tuaj do të shfaqen në radhë

  3. Mjeti ynë do të luajë automatikisht skedarin e parë në listë

  4. Mund të klikoni çdo send në listën tuaj të dëgjimit.


Vlerësojeni këtë mjet

5.0/5 - 1 votat


4,444 shndërrime që nga viti 2020!