Само фрли го тука

MP3 плеер

Репродуцирајте ги вашите аудио и видео датотекиКако да го користите MP3 плеерот

  1. За репродукција на вашите MP3-датотеки, влечете и испуштајте или кликнете на нашата област за избор за да ги репродуцирате вашите датотеки

  2. Вашите датотеки ќе се покажат во редот

  3. Нашата алатка автоматски ќе ја репродуцира првата датотека во списокот

  4. Може да кликнете на која било ставка во вашата листа за репродукција.


Оцени ја оваа алатка

5.0/5 - 2 гласови


4,514 конверзии од 2020 година!