Ieu mangrupikeun tarjamahan anu kasar tina istilah jasa Inggris sareng kabijakan privasi Inggris pikeun aspek hukum anu sami waé diterapkeun dina basa Inggris

Mp3. Kana Ketentuan Layanan

1. Syarat

Ku ngaksés halaman wéb dina https://mp3.to , anjeun satuju pikeun kaiket ku istilah jasa ieu, sadaya hukum sareng peraturan anu berlaku, sareng satuju yén anjeun tanggel waler pikeun patuh hukum lokal anu berlaku. Upami anjeun henteu satuju sareng salah sahiji istilah ieu, anjeun dilarang nganggo atanapi aksés kana situs ieu. Bahan anu aya dina situs wéb ieu dijagaan ku hukum hak cipta sareng mérek dagang anu berlaku.

2. Anggo Lisensi

  1. Idin kéngingkeun samentawis ngaunduh salasahiji bahan (inpormasi atanapi parangkat lunak) dina halaman wéb Mp3.to kanggo paningal transitory pribadi, sanés komérsial. Ieu hibah lisénsi, sanés mindahkeun judul, sareng dina lisénsi ieu anjeun henteu tiasa:
    1. ngarobih atanapi nyalin bahanna;
    2. ngagunakeun bahan pikeun tujuan komérsial, atanapi pikeun tampilan umum (komérsial atanapi non-komersial);
    3. nyobian dékompilasi atanapi ngabalikkeun rékayasa naon waé software anu aya dina halaman wéb Mp3.to;
    4. ngaleupaskeun hak cipta atanapi notasi propriétika sanés tina bahan; atawa
    5. mindahkeun bahan ka jalma sanés atanapi 'eunteung' bahan dina sérver anu sanés.
  2. Lisénsi ieu otomatis bakal ditumpes upami anjeun ngalanggar salah sahiji larangan ieu sareng tiasa ditamatkeun ku Mp3.to iraha waé. Saatos ngeureunkeun paningalan anjeun tina matéri ieu atanapi saatos béakna lisénsi ieu, anjeun kedah musnahkeun naon waé bahan anu diunduh anu anjeun kagungan naha dina format éléktronik atanapi cetak.

3. Bantahan

  1. Bahan dina halaman wéb Mp3.to disayogikeun dina dasar 'sakumaha aya'. Mp3.to henteu ngajamin, dikedalkeun atanapi tersirat, sareng ieu ngabantah sareng negeskeun sadaya jaminan anu sanés kalebet, tanpa watesan, jaminan anu disiratkeun atanapi kaayaan kaagungan, kabugaran pikeun tujuan khusus, atanapi henteu ngalanggar hak cipta intelektual atanapi ngalanggar hak-hak anu sanés.
  2. Salajengna, Mp3.to henteu ngajamin atanapi ngadamel répréséntasi ngeunaan akurasi, kamungkinan hasil, atanapi reliabiliti panggunaan bahan dina halaman wéb na atanapi anu aya hubunganana sareng bahan sapertos kitu atanapi dina situs mana waé anu aya hubunganana sareng situs ieu.

4. Watesan

Henteu janten Mp3.to atanapi anu ngadaptarkeun na pikeun ngarusak (kalebet, tanpa watesan, karusakan pikeun kaleungitan data atanapi kauntungan, atanapi kusabab gangguan bisnis) anu timbul tina panggunaan atanapi henteu sanggup ngagunakeun bahan dina Mp3.to's halaman wéb, bahkan upami Mp3.to atanapi wawakil resmi Mp3.to parantos dibéjaan ku lisan atanapi tulisan ngeunaan kamungkinan karusakan sapertos kitu. Kusabab sababaraha yurisdiksi henteu ngijinkeun watesan dina jaminan anu tersirat, atanapi watesan tanggung jawab pikeun karusakan akibat atanapi insidental, watesan ieu tiasa henteu diterapkeun ka anjeun.

5. Akurasi bahan

Bahan anu aya dina halaman wéb Mp3.to tiasa kalebet kasalahan téknis, tipografik, atanapi fotografik. Mp3.to henteu ngajamin yén salah sahiji bahan dina halaman wéb na akurat, lengkep atanapi ayeuna. Mp3.to tiasa ngadamel parobihan kana matéri anu aya dina halaman wéb na iraha waé tanpa aya bewara. Nanging Mp3.to henteu nyandak komitmen pikeun ngapdet matéri na.

6. Tautan

Mp3.to henteu marios sadaya situs anu numbu ka halaman wéb na sareng henteu tanggel waler pikeun eusi situs anu aya hubunganana. Kalebetkeun tautan naon waé henteu hartosna dukungan ku Mp3. kana situs. Pamakéan halaman wéb anu aya hubunganana sapertos anu résiko ku pangguna nyalira.

7. Modifikasi

Mp3.to tiasa ngarévisi istilah jasa ieu pikeun halaman wéb na iraha waé tanpa aya bewara. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu anjeun satuju pikeun kaiket ku vérsi ayeuna tina istilah jasa ieu.

8. Hukum Pamaréntahan

Syarat sareng kaayaan ieu diatur sareng ditafsirkeun saluyu sareng hukum Connecticut sareng anjeun henteu tiasa dibatalkeun ngalebetkeun yurisdiksi eksklusif pengadilan di Nagara éta atanapi tempatna.


4,447 konversi saprak 2020!